Avveckling av avgiftsmodulen

Den 31 december 2023 avvecklas avgiftsmodulen i IdrottOnline. Dock så gäller följande: 
 
  • Visma eEkonomi. De idrottsföreningar och specialidrottsförbund som har en aktiv integration mot Visma eEkonomi gällande avgifter har kvar denna t o m 31 december 2023. De som vill aktivera en integration mot Visma eEkonomi kan göra det året ut, fram till 31 december 2022. 
  • Fortnox. De idrottsföreningar och specialidrottsförbund som har en aktiv integration mot Fortnox gällande avgifter har kvar denna t o m 31 december 2023. Dock så kan inte nya idrottsföreningar längre aktivera integrationen mellan avgiftsmodulen och Fortnox.
  • Inga nya aktiveringar av Swedbank Pay (varukorgen) för avgiftsmodulen kan ske från 1 januari 2023. Observera att det endast är avgiftsmodulen i IdrottOnline som avvecklas den 31 december 2023, betalningslösningen via Swedbank för utbildningsmodulen kvarstår. 
 

Inför bokföringsåret 2023  

Idrottsföreningar rekommenderas att hitta andra alternativ för avgiftshantering inför bokföringsåret 2023. Avgifter kommer kunna skapas och hanteras i IdrottOnline under hela 2023 men observera att om en avgift ej betalas i tid, dvs innan årsskiftet, så kommer den ej gå att hantera i IdrottOnline så det blir viktigt att påminna om att betalning måste ske innan årsskiftet.  
 

Fortnox och Visma eEkonomi 

Observera att Visma eEkonomi och Fortnox fortsätter att ge idrottsföreningar bra erbjudanden på sina bokföringstjänster, med eller utan integration. Mer om detta hittar du här.

Hjälpte det här svaret? Ja Nej

Send feedback
Synd att vi inte kunde vara till hjälp. Hjälp oss förbättra denna artikel med din feedback.