Medlemsstatistik

1. Logga in i Idrottonline via https://login.idrottonline.se/

2. Klicka på Administration i toppmenyn.

3. Klicka på Statistik/rapporter i vänstermenyn.

4. Välj att visa statistik för organisation eller för grupp

Statistik för organisation

Om du väljer att visa statistik för organisation så visas medelålder och könsfördelning mellan medlemmarna i en stapeltabell och i en efterföljande siffertabell.

Statistik för grupp

Om du väljer att visa statistik för grupp så får du välja för vilken grupp eller vilka grupper:

1. Fyll i fältet Grupp

2. Klicka på Visa statistik

Medelålder och könsfördelning mellan medlemmarna i valda grupper visas i en stapeltabell och i en efterföljande siffertabell.